سوالات متداول راجب قارچ دکمه ای

به دلیل تماس با رطوبت، اکسیژن زیاد و نگهداری در دمای نامناسب.

حرارت کم، شلوغی ظرف و رطوبت ذخیره شده در بافت باعث آب انداختن می‌شود.
 
کهنه شدن، فاسد شدن یا نگهداری در کنار مواد با بوی تند باعث تغییر طعم می‌شود.
نگهداری آن در کیسه پلاستیکی بدون تهویه و در دمای بالای یخچال.
 
بوی نامطبوع، بافت چسبنده، تغییر رنگ قهوه‌ای تیره و نرمی، از نشانه‌های پوسیدگی هستند.
 
عدم درجه‌بندی، برداشت کنترل‌نشده و بسته‌بندی غیراستاندارد
 
در برخی افراد ممکن است به دلیل هضم طولانی‌تر یا مصرف خام، مشکل ایجاد کند.
 
اکسیداسیون سریع به دلیل تماس با هوا و عدم پوشش مناسب برای نگهداری.
 
در صورت تولید غیربهداشتی، شستشوی نامناسب یا نگهداری طولانی مدت، این احتمال وجود دارد.