سوالات متداول قارچ لاچین
سوالات متداول راجب قارچ دکمه ای
به دلیل تماس با رطوبت، اکسیژن زیاد و نگهداری در دمای نامناسب.
حرارت کم، شلوغی ظرف و رطوبت ذخیره شده در بافت باعث آب انداختن میشود.کهنه شدن، فاسد شدن یا نگهداری در کنار مواد با بوی تند باعث تغییر طعم میشود.نگهداری آن در کیسه پلاستیکی بدون تهویه و در دمای بالای یخچال.بوی نامطبوع، بافت چسبنده، تغییر رنگ قهوهای تیره و نرمی، از نشانههای پوسیدگی هستند.عدم درجهبندی، برداشت کنترلنشده و بستهبندی غیراستاندارددر برخی افراد ممکن است به دلیل هضم طولانیتر یا مصرف خام، مشکل ایجاد کند.اکسیداسیون سریع به دلیل تماس با هوا و عدم پوشش مناسب برای نگهداری.در صورت تولید غیربهداشتی، شستشوی نامناسب یا نگهداری طولانی مدت، این احتمال وجود دارد.